Return to site

Vertrek huisarts Prudon

Patiënten uit de praktijk van M. Prudon hebben onderstaande brief van hem ontvangen.

 

Geachte heer/ mevrouw,

 

Middels dit schrijven wil ik u op de hoogte brengen van mijn vertrek uit het Pantaleon te Panningen.

In 2010 ben ik als huisarts in opleiding begonnen met werken in deze mooie praktijk. Gedurende de jaren daarna heb ik kunnen groeien en mezelf kunnen ontwikkelen op vele fronten.

Helaas ben ik al enige tijd niet aan het werk en zal ik per 1 januari 2023 mijn praktijk overdragen aan mijn collega's van DOC5 om de continuïteit van zorg aan u te kunnen blijven bieden. Middels langdurige waarneming zal mijn praktijk worden voortgezet door waarnemend huisartsen die al langere tijd werkzaam zijn binnen DOC5.


Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gehad en de fijne
samenwerking. Ik wens u een hele goede gezondheid toe en veel geluk in de toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

M. Prudon

 

 

Per 1 januari 2023 worden de huisartsen M. Peeters en S. van Avesaat de vaste artsen van de praktijk. De praktijk zal deel uit blijven maken van DOC5. Afspraken met praktijkondersteuners en assistentes blijven zoals u gewend bent.

 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK