Return to site

Vacature Praktijkondersteuner GGZ (12 uur)

DOC5 Huisartsen
DOC5 bestaat momenteel uit 5 huisartsen, 3 waarnemende huisartsen,
13 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners-GGZ en 4 praktijkondersteuners-somatiek. Gezamenlijk wordt er zorg geleverd aan ruim 10.000 inwoners van Peel en Maas.
Sinds enkele jaren is de praktijk HAZO-gecertificeerd.
Binnen de praktijk vinden wij het belangrijk om als team samen te werken in het bieden van goede zorg. Hierbij willen wij persoonsgerichte patiëntenzorg verlenen, oog hebben voor elk individu. Wij streven naar laagdrempelig onderling overleg waarbij een open houding naar elkaar belangrijk is.


Vanwege het vertrek van de huidige POH GGZ, zijn we voor onze huisartsenpraktijk DOC5 te Panningen op zoek naar een Praktijkondersteuner GGZ 
 

De functie:
Als praktijkondersteuner GGZ ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en zo nodig verwijzing van patiënten met psychische, psychosomatische, psychosociale en psychiatrische problematiek. Je verricht je werkzaamheden zelfstandig.

Jij:

Wij zoeken iemand die:

- bij voorkeur een afgeronde opleiding POH-GGZ op minimaal HBO-niveau heeft, danwel een geschikt vakgebied voor POH GGZ;
- bij voorkeur werkervaring heeft binnen een huisartsenpraktijk, maar in ieder geval;

- in het bezit is van beroepsgerelateerde vakcursussen voor de huisartsenpraktijk of die passen bij het functieprofiel van POH GGZ;

- goede sociale en communicatieve vaardigheden;

- een pro-actieve en zelfstandige houding heeft;

- bij voorkeur bekend is met het HIS Zorgdossier.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling en de gelegenheid om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg van de praktijk.

Een jaar contract met uitzicht op verlenging. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Huisartsenzorg en is mede afhankelijk van opleiding en eerdere relevante werkervaring.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur of mail je sollicitatiebrief met CV tot uiterlijk 15 januari 2021 naar:

Huisartsenpraktijk DOC5

T.a.v. Kim Raijmakers

Steenbakkersstraat 2

5981 WT Panningen

077-3081083

kim@maakmijnzorg.nl

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, stel ze dan gerust per mail of telefonisch.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK