Return to site

Neem bij gezondheidsklachten altijd contact op!

We merken dat veel van onze patiënten het contact met de huisarts vermijden. Enerzijds vanuit veiligheidsoverwegingen. Anderzijds om de huisarts niet te belasten in deze drukke tijd. We willen benadrukken dat u bij gezondheidsklachten altijd (telefonisch) contact kunt opnemen met uw huisarts. Ook in deze tijd van crisis staan we voor alle patiënten klaar!

Chronische zorg die niet acuut is stellen we waar mogelijk wel uit of we doen een telefonisch consult.

Vanaf het moment dat corona in onze regio werd geconstateerd hebben we meteen maatregelen getrokken om de grote patiëntenstroom aan te kunnen en de veiligheid voor alle patiënten en medewerkers te waarborgen. Concreet betekent dit dat u eerst moet bellen voordat u de huisartsenpraktijk bezoekt. Een andere maatregel is dat wel ervoor zorgen dat de patiëntenstroom gescheiden is, zodat een besmette corona-patiënt niet met een niet-besmette patiënt in aanraking komt. Daarom vragen wij altijd of u corona-gerelateerde klachten heeft.

We realiseren ons dat we in een onzekere en tevens unieke situatie verkeren. Een situatie waaraan iedereen zijn of haar steentje moet bijdragen om het tij te laten keren. Dit vraagt om afstemming, aanpassing, geduld en discipline.

Mede dankzij u kunnen we samen het coronavirus onder controle krijgen en houden. Hiervoor willen we u hartelijk bedanken. 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK