Return to site

Afspraak met gezinscoach in Pantaleon

De gezinscoaches hebben, met uitzondering van de schoolvakanties, op dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur spreekuur op de 2e etage van het Pantaleon.

Voor het maken van een afspraak kunt u, zonder tussenkomst van de huisarts, telefonische contact opnemen met de bureaudienst van de gezinscoaches op telefoonnummer 077-3066666. Het inloopspreekuur (binnenlopen zonder afspraak) is komen te vervallen.

Bij de gezinscoach kunt u als jeugdige of als ouder terecht voor opvoed- en opgroeivragen, maar ook voor (een vermoeden op) psychische problemen bij een jeugdige, problemen binnen het gezin of gedragsproblemen.

Voor meer informatie over de gezinscoaches kunt u de volgende site bezoeken

Afspraak met gezinscoach in Pantaleon

De gezinscoaches hebben, muv de schoolvakanties, op dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur spreekuur op de 2e etage van het Pantaleon. Voor het maken van een afspraak kunt u, zonder tussenkomst van de huisarts, telefonisch contact opnemen met de bureaudienst van de gezinscoaches op telefoonnummer 077-3066666. Het inloopspreekuur (binnenlopen zonder afspraak) is komen te vervallen.

Bij de gezinscoach kunt u als jeugdige of als ouder terecht voor opvoed- en opgroeivragen, maar ook voor (een vermoeden op) psychische problemen bij een jeugdige, problemen binnen het gezin of gedragsproblemen. Voor meer informatie over de gezinscoaches kunt u de volgende site bezoeken https://www.peelenmaas.nl/inwoners-en-ondernemers/jeugd-en-onderwijs/gezinscoach.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK